• 1g
  • fff
  • aaaa
  • sss
  • bbb
Dansk Deutsch English Norsk Svenska

Aalborg Zoo

AalborgZoo

Zoologiske have har et utroligt fascinerende indhegnet krystalklart bassin med store smukke og muskuløse ørreder. Masser af fisk der bare står og dvasker den af, samtidig med at fluegrejet står derhjemme, er ikke lige just den fedeste kombination. Vær alternativ for fiskene skal da fanges. Find et barn der kan klemmes ind imellem tremmerne. Giv barnet en håndfuld matadormix og en kort instruks i, hvordan fisken skal bringes tilbage til dig. Hvis barnets forældre opdager, hvad du har lokket deres lille engel ud i, så løber du satanemer for livet.

Havknuden

Havknuden

Havknuden på Djursland er et af de få steder, hvor man ofte kan fiske helt alene. Bare stå der og lave vindknuder, imens man kradser sig selv i anus uden at blive forstyrret, det er da livet. Her er utallige af smukke ørreder blevet budt op til dans, imens millioner af fjæsinger er blevet returneret med tre fire smut ud over bølgen blå. Der er ingen problemer i at rende rundt på kysten, men at skulle ned til pladsen er et mareridt. Næsten en times gang fra nærmeste parkeringsplads får gerne en til at opsøge ”alternative” smutveje. Faktisk kan det i en spurt igennem skoven og over markerne gøres på under 5 minutter. Tag spurten lige inden solen står op, og vær så lige ekstra opmærksom på bondens udlagte lystfiskerfælder.

Reersø

Reerso

Der er blevet landet utallige af flotte svillerbasser og undsluppen torpedo høns (regnbuer) på dette vestsjællandske hotspot. Problemerne opstøves i det lovløse opland, hvor en del garnfiskere skal findes i kategorien ”uden for pædagogisk og skolelæres rækkevidde”. Kysten er ofte tapetseret til i ulovlige og klamme nedtursgarn. Støder du på et så undgå at pille dig selv i navlen, imens du står og surmuler. Prøv at vær humoristisk ved at skifte garnet ud med 70 aflagte og sammenbundne underhylere. Når fiskeren kommer for at rygte garnet, fyre du et tågehorn af, laver helikopteren, og løber for livet. Er tiden til det, kan du eventuelt tune hans traktor med ½ liter ren bombay.

Overgaard Gods

OvergaardGods

Ørreder, hornfisk og multer på det lave wasser, kan give anledning til et særdeles underholdende fiskeri. Tilladelse uden ærinde på godsets jord er strengt forbudt, men bum bum bum et ærinde har man vel altid. Godsejeren ser egentlig ganske rar ud, men lad dig ikke narre, en rocker der lufter sin chivava, ser også ganske nuttet ud. Godsejeren er trods alt jæger, så opdager han dig midt i dine gerninger, så fortæl ham at det var Store Heine oppe fra brugsen, der gav dig lov. Udnyt godsejerens betænkningstid til at få nogle få sekunders forspring.

Hjelm

Hjelm

Ude i horisonten står den frodige og smukke ø flot og solidt placeret i ét af de store verdenshave. Hvem har ikke som knægt, stået og dagdrømt om hvordan det ville være, at kunne inspicere øens forunderlige fauna. Øens ejer er ikke mere striks, end at han tillader venligsindede at betræde hans strande under kortere ophold. Kan du blive sejlet over fredag aften og hentet søndag morgen, har du muligheden for at fiske på livet løs i to nætter. Om dagen må du gemme dig et sted i krattet. Bliver du opdaget, så løb rundt og rundt og rundt om øen for livet, indtil du bliver hentet søndag.

Gudenåen

Gudenaaen

Lad dig ikke skramme af jagtsæsonen. Når fiskefeberen sidst på sæsonen stadigvæk raser på sit højeste, handler det bare om at få pløjet sig igennem alle forhindringer, indtil åens rislende vand buldrer lige forbi tåspidserne. Ignorerer de gule advarselsskilte, riffeljagt er bare en sportsgren. Når du høre et brag efterfulgt af en hvislen igennem sivene, så overvej dog lige en ekstra gang, om du skal hoppe eller dukke dig. Er du ifølge dig selv en liderbuk, så løb eller kravl for livet.

Silleborghage

Silleborghage

En af Mariager Fjords toppladser er fuldt ud bevogtet af en bonderøv med kastestjerner og slagøkse. Det er tilladt at parkere sin øse i skovbrynet, for i et munter gadedrengeløb, at lunte ned til fiskepladsen igennem skoven. Problemet ligger i at den hellige skovbund, kun må betrædes fra daggry til solnedgang. Og gud nåde at trøste den der forveksler solnedgang, med når solen bogstavelig talt går ned. Det er DMI´s klokkeslæt på solnedgangen, der er gældende. Fiskeriet lige efter solnedgang er helt fantastisk, du skal derfor være opmærksom på at bonderøven her, udover at spise spinat og drikke letmælk også løbetræner. Bliver du opdaget, er der kun en ting at gøre, spil død eller svøm for livet.

Katbjerg Odde

KatbjergOdde

Øvha, det er beklageligt, at ganske få personer med hovedet under armen har følt sig som deltagere i dakar rally på vejen ned til Odden. Beboerne har fair nok nu gjort vejen utilgængelig for uvedkommet færdsel. Vil du forståelig nok genopleve denne skønhedsperle i Mariager Fjord, må du være kreativ. Klæder du dig ud som postbud, vil det være muligt, at passere vejens ejendomme uden større opmærksomhed. Nede ved pladsen står der dog et skilt, du skal tage dig ekstra i agt overfor, især hvis du kun kan læse farven rød. Står der først et savlende loppe kræ og bjeffer, hjælper det hverken at sige undskyld eller bøf. Når køteren først har ædt dit ene ben, så halt for livet.

Vedsø

Vedso

Søen ligger mindre end 6 dobbelttræk fra restepladsen ved Vintermølle Sø, hvor de fleste midtjyske bøsser har stiftet bekendtskab igennem toilettets gloryholes, du kender det sikkert. Fiskeri er kun tilladt ved flyvepladsen, hvor der helt sikkert kan fanges fine gedder. De bedste fiskepladser findes desværre i de private dele af søen. Faktisk findes der et kongefiskeri lige ud for Vedsø nudist camping, hvilket straks skaber problemer. Halvfede, blege og råbene naturister kun iført stråhat og sandaler er et grimt baggrunds billede at fighte gedder til, men bare rolig, de kan ikke nå dig. Skulle det ske, at du fik dig forvildet i land for at fotografere fangsten, skal du være yderst opmærksom på at undgå et møde med nudistlejrens campingfatter, også kaldt Roco. Skulle det værst tænkelige ske, at du pludselige står over for denne galning, så løber du eddermame for livet, det skaft er kun beregnet til en ting.

Rolsøgård

Rolsogaard

Her vrimler det med alt fra små til store blankpolerede svillerbasser, der kun venter på at få serveret dagens ret fra flueæsken. Torden og lyn gemmer sig midlertidig lige over bakketoppen, hvor bonderøven går i traumatisk spastisk selvsving, hvis man betræder hans gyllebefængte pesticide jord. Han er heldigvis ikke så snu. Dukker han op, vil det derfor helt sikkert være et forsøg værd, at fortælle ham om den flok cambojanske bådflygtninge du netop har jaget på flugt, ligesom de var på vej i land for at æde hans afgrøder. Virker det ikke, så løb for livet.