• sss
  • bbb
  • aaaa
  • 1g
  • fff
Dansk Deutsch English Norsk Svenska

Og det er jazz det er sving det er buggi

  • Fredag, 10 februar 2012 22:56
Og det er jazz det er sving det er buggi

Geddefiskeri på Rügen del 2
 

Tro, håb og kærlighed har helt sikkert været en af de vigtigste ingredienser, da Amer Vørtus og Lusk vendte tilbage til Rügen. Turen var grundet vejret millimeter fra at gå i vasken, men dagen før afgang brød isen endelig op.

Første dags fiskeri foregik fra Wolfs rendyrkede fuldblods jolle, der kunne skære sig igennem den is, der stadigvæk lå inde langs land. Destinationen var den bugt hvor 10 Bombay knægte i december måned måtte tage til takke med sølle to gedder. Fiskeriet startede derfor noget skeptisk, men troen på at det måtte kunne gøres bedre, bar frugt. De to glade knægte startede ud med to gange dobbelthug, hvorefter banjoen tog over, og der for alvor blev spillet op til bal.

Dagen bød på ca. 40 gedder. Dagens største røg op over de 7 kg imens den mindste vejede 889 gram. Nej, det er gas Bobby, den blev ikke vejet! De fleste fisk lå vel på 3-4 kg, men fightede til gengæld ganske forrygende.

På andendagen skulle pontonbådene i brug. Isen langs kanterne var ved at være helt væk, men forvoldte dog stadigvæk store problemer. Selvom Amer Vørtus gjorde et ihærdigt forsøg på at bane vej for bådene, måtte forsøget indstilles. Løsningen blev en noget mere besværlig søsætning fra en bådbro, der strakte sig ud i det isfrie område.

Igen bød bugtens rovfisk på stur stur underholdning. Efter blot tre timers fiskeri satte dagens joker, et kraftigt snevejr, dog ind. Der var ikke længere land i sigte, og overfladen forvandlede sig hurtigt til 4-5 cm slush ice, hvilket gjorde det fysisk umulig for både fluer og synkeliner at trænge sig igennem overfladen. Da temperaturen lå på 0 grader, ville det virkelig også være noget hø, hvis den bare røg en enkelt grad ned. Det vrimler jo ikke ligefrem med folk, der har lyst til at sidde midt på en tysk bugt, der når som helst ville kunne forvandle overfladen til et tykt lag is. Turen gik derfor hjemover til DK igen, med 1 ½ dags tilgodehavende fiskeri. Et tilgodehavende der vel at mærke helt sikkert nok skal blive brugt.


Læst 972 gange

Fiskepladser

fiskekort

Vejrforhold

Vejret Østjylland

vejr


Sol op- og nedgang

almanak logo


Vandstand Danmark

vandstand


Vandstand Randers Fjord

vandstand


Vandtemperatur

vandtemp 

Udregn konditionsfaktoren

Vægt i gram:

Længde i cm:

 

Løb for livet pladser

OvergaardGods

Lystfiskernes Pølsevognsguide

Mariager

Globalflyfisher.com

global logo

Fin-chasers.com

finchasers

Sportsfiskeren.dk

sportsfisker