• 1g
  • fff
  • aaaa
  • bbb
  • sss
Dansk Deutsch English Norsk Svenska

Goggen med en over målet

  • Tirsdag, 26 Juli 2016 22:53
Goggen med en over målet
Goggen mødtes med Palland på den kendte plads for kendte lystfiskere. Pladsen er selvfølgelig hemmelig. 
Pladsen var fyldt til bristepunktet med lystfiskere, hvis der blot var kommet en mere, ville den hemmelige plads være sprunget i luften.
Mens alle stod, som en sild i en tønde, uden at fange noget, sad Goggen på land og fløjtede. Da solen var væltet ned af væggen, og mørket stolt havde rejst sig, gik folk hjem. Undtaget Goggen han sad stadig og fløjtede. Pludselig var der noget der fløjtede tilbage ude i mørket. En fisk var fløjtet fri af vandet mere end en gang. Goggen listede langsomt frem som en Ninja. Fluestangen var klar. Goggen fløjtede igen ud i det mørke hav, prompte svarede fisken tilbage, Goggen kunne høre at han skulle lægge linen præcis 9 en halv meter ud. Og det gjorde han, indtagningen kunne gå igang, men inden Goggen havde set sig om, havde fløjten fået en anden lyd. Det var som om fluen havde sat sig i mørket. Fisken kæmpede det bedste den havde lært, men til ingen nytte. Fire minutter senere sad Goggen igen inde på land og fløjtede, mens han sad i Lotusstilling og kildede havørreden på maven.
 
På vej hjem i bilen gik der et suk igennem Goggen. Han havde ikke et billede af fisken, godt nok lå den bag i bilen, men formanden siger,:"at fisk i køkkenvasken ikke fænger". Der var en kæmpe skideballe på vej til den stakkels Gogge. Suk!
 
Hvorfor er pladsen hemmelig, tænker de fleste nok?

Det er fordi Gogge har lovet ikke at sige det til nogle, hvis han siger det, ville de fleste der fiskere derude synes han var trelde næs.

Læst 744 gange

Fiskepladser

fiskekort

Vejrforhold

Vejret Østjylland

vejr


Sol op- og nedgang

almanak logo


Vandstand Danmark

vandstand


Vandstand Randers Fjord

vandstand


Vandtemperatur

vandtemp 

Udregn konditionsfaktoren

Vægt i gram:

Længde i cm:

 

Løb for livet pladser

OvergaardGods

Lystfiskernes Pølsevognsguide

Mariager

Globalflyfisher.com

global logo

Fin-chasers.com

finchasers

Sportsfiskeren.dk

sportsfisker