• sss
  • aaaa
  • bbb
  • fff
  • 1g
Dansk Deutsch English Norsk Svenska

Succes som baglands trækkerdreng

  • Mandag, 08 august 2016 10:24
Succes som baglands trækkerdreng

Goggen har en skør nabo, han vil fiske kl. røv om morgenen. Normale mennesker holder sig langt væk fra sådanne tidspunkter. Men Goggen var svag, og gik med på naboens kriminelle forslag. For ikke at friste svage sjæle holder vi det grimme tidspunkt fortroligt.

Både Goggen og den skøre nabo var så påvirket af det tidlige tidspunkt, at de tågede rundt på kysten. Det var. som om søvnmanglen, havde overtaget deres sjæle. Da solen endelig kiggede frem, kom øl tørsten. Og smøger og kortspil blev smidt i spil. Endelig var de herre over egen krop, og kunne nu kende sig selv igen. Der gik ikke længe før, de var klar til at fiske på fuld styrke.

Da klokken var tolv, der hvor Goggen normalt vågner, stod han nu side om side, med sin skøre nabo. Goggen ville netop til at forklare, den skøre nabo, at hvis han skulle fighte en fisk i et kvarter, ville han tisse i wadersene. Goggen lagde derfor fluelinen 45 meter ud, og træk fluelinen efter sig ind mod land for at tisse. Men i det sekund Goggen trådte på land, trak fluestangen med vandet. En smuk havørred ville udsætte Goggens tisseri, det fik den lov til. De dansede smukt sammen. Goggen eksede i bentøjet og havørten gjorde sig til med nogle gejlet udløb. Det her er opskriften på en baglands trækkerdreng med succes.

 gooo2

Læst 866 gange

Fiskepladser

fiskekort

Vejrforhold

Vejret Østjylland

vejr


Sol op- og nedgang

almanak logo


Vandstand Danmark

vandstand


Vandstand Randers Fjord

vandstand


Vandtemperatur

vandtemp 

Udregn konditionsfaktoren

Vægt i gram:

Længde i cm:

 

Løb for livet pladser

OvergaardGods

Lystfiskernes Pølsevognsguide

Mariager

Globalflyfisher.com

global logo

Fin-chasers.com

finchasers

Sportsfiskeren.dk

sportsfisker