• bbb
  • fff
  • 1g
  • sss
  • aaaa
Dansk Deutsch English Norsk Svenska

Klubtur til Kolding

  • Tirsdag, 06 september 2016 10:52
Klubtur til Kolding

Goggens løfter om frem og tilbage, snot-dumme-Kolding-fjord ørreder, steelheads og piller-paller var hvad der fik bombay's finest slæng væk fra barstolene.

Pallando, Bolværksmatrosen, Rødvin, Lusk (nåååå nej), Molle-må-ikke-for-damen og Goggen mødtes ved det hemmelige spejdercenter ved klamydiasumpen klokken lidt I gå-hjem-fra-byen-nu! Goggen fortalte ivrigt vidt og bredt om det fantastiske fiskeri i fjorden. Trods protester fra Palland lagde dreamteam ud i Grundtvig.

Gaaaab for en lang traver – mudret blikstille vand og en flok overivrige fiskere gav ikke meget ryk i banditten, og øjnene skulle virkelig knibes sammen, for at se de mange lovede havørter der jagede på lavt vand.

Goggens løfterige pludren gav dog blod på tanden til 4/5 af gruppen, mens Pallando fik trang til nyt kød, og tøffede rundt om odden til klamydiasumpen. Bingo bango tju hadada det satte fut I blodomløbet. Efter at have pisket vandet til skum over tidligere hotter-spot faldt vinden I søvn og et par flotte svillerbamser viste sig på lavt vand. 25 meter senere lå en duo på bagperronen. 25 meter mere, så løb ”den store” med ½ forfang og fætter-til-kure fluen, og så var det slut.

Eller, Palland skulle jo lige prøve hotter-spottet igen på vej retur, og et par mindre fisk og endnu en ”måler” fik en på låget. 42-43-44 cm smælderfede og bomstærke fjordbamser. Satane'me iorden og et godt plaster på alle de nulture, Palland kunne have haft, hvis han ellers havde fisket I år....

Pallando takker Goggeguden for formidabel guidning og resten af flokken for godt selskab!

Goggen er en mand med mange talenter - og Palland kunne langt om længe modtage illustrationen af 'the one that didn't get away - der nu hænger trygt og godt på væggen hjemme i hulen.

Fisse fisse fisk fisk!

Læst 812 gange

Fiskepladser

fiskekort

Vejrforhold

Vejret Østjylland

vejr


Sol op- og nedgang

almanak logo


Vandstand Danmark

vandstand


Vandstand Randers Fjord

vandstand


Vandtemperatur

vandtemp 

Udregn konditionsfaktoren

Vægt i gram:

Længde i cm:

 

Løb for livet pladser

OvergaardGods

Lystfiskernes Pølsevognsguide

Mariager

Globalflyfisher.com

global logo

Fin-chasers.com

finchasers

Sportsfiskeren.dk

sportsfisker