• aaaa
  • 1g
  • fff
  • bbb
  • sss
Dansk Deutsch English Norsk Svenska

Bad Ass Bass og Kraller

  • Tirsdag, 20 september 2016 21:31
Bad Ass Bass og Kraller

Egentlig skulle Palland have været på date, men på pigebarnets tinder-profil var noget gået galt. Hvad Palland læste, som begge ben på jorden, skulle der vist ordret have stået begge bryster på jorden. Så da en kort besked tiggede ind fra Sten: ”Makrel efter job tirsdag – jeg har fri kl. 15”, var der kun en ting at sige ”Jow satanemer jeg skal væk herfra”.

Østenhyler, septembervarme og udsigt til letpåklædte damer og kraller – hvorfor ik’, hvorfor ik´.

Puhaaaa, Hr. Anderson må altså konstruere et sæt hjul og en fustageholder til de både. Det var jævnt varmt at slæbe tre dages forbrug af is, øl samt båd med motor ned over stranden i 30°C varme.

Ikke længe skulle der gå, før den første makrel var landet, gokket og lagt på is. Også en mindre bars havde fået smag for Stens flue. Det rolige Vesterhav, hvor kun dønninger satte lidt bevægelse i båden, nærmest kogte i sild og brisling – det havde åbenbart fristet fisk og måger så rigeligt, at de holdte siesta.

Hen mod skumringen måtte et par store stavsild dog ind og vende, og Sten kunne supplere med en enkelt fin kral’ til rygeovnen.

Det er ikke så tit, man lige kan sidde med stængerne i æ’ hav, i korte ærmer til kl. 21 i september? Jaaaamen det herligt jo.

vest2

vest3

Læst 688 gange

Fiskepladser

fiskekort

Vejrforhold

Vejret Østjylland

vejr


Sol op- og nedgang

almanak logo


Vandstand Danmark

vandstand


Vandstand Randers Fjord

vandstand


Vandtemperatur

vandtemp 

Udregn konditionsfaktoren

Vægt i gram:

Længde i cm:

 

Løb for livet pladser

OvergaardGods

Lystfiskernes Pølsevognsguide

Mariager

Globalflyfisher.com

global logo

Fin-chasers.com

finchasers

Sportsfiskeren.dk

sportsfisker