• sss
  • fff
  • aaaa
  • 1g
  • bbb
Dansk Deutsch English Norsk Svenska

#Mønsession16

  • Onsdag, 21 september 2016 02:50
#Mønsession16

Fredag var Arrest Arne, Støderen og Lusk til redaktionsmøde i Vingsted. Med udsigten udover Vejle Å og lidt godt til ganen, trak røverhistorierne i langdrag. Pludselig var klokken lidt i hovsa, og så vandt ”nå-hatten” desværre igen. Ak ja.

Lidt morgenbrød og alt godt fra ostehandleren var derfor det rene dope før lørdagens stroppetur. Støderen og Lusk satte kursen mod østblokken til Session på Møn. Her stødte de til Ole O, der allerede flere dagen forinden, havde svinet sig til i brændevin og billige gedder.

Session er et vanvittig fedt koncept. 50 inviterede fluefiskere landet over dyster først og fremmest i hygge omkring bålet. Og så fiskes der brakvandsgedder i Noret og havørter på kysten. Der er dyst i hele svineriet. Dyst i største fisk, dyst i bedste billede, dyst agility banen! A´ hva´ for en bane? Agility blev der sagt! Tag waders på, rig en fluestang til, hæld en fernet branca op, bund skidtet, bind en flue, bind fluen på forfanget, fang en bamsebasse-fisk over distance, fight dyret, net den, tag et selfie, læg det på et social medie med hashtag #mønsession16

Som i nok må forstå, kunne tidtageren have været en tand mere fair, hvis han havde stoppet tiden ved fernet branca posten. Men sådan var det altså ikke. Støderen tog en flot tredjeplads, imens Ole O og Lusk hvis står ved fernet posten endnu.

se2

see1

se3

se4

se5

se6

se7

 

 

Læst 716 gange

Fiskepladser

fiskekort

Vejrforhold

Vejret Østjylland

vejr


Sol op- og nedgang

almanak logo


Vandstand Danmark

vandstand


Vandstand Randers Fjord

vandstand


Vandtemperatur

vandtemp 

Udregn konditionsfaktoren

Vægt i gram:

Længde i cm:

 

Løb for livet pladser

OvergaardGods

Lystfiskernes Pølsevognsguide

Mariager

Globalflyfisher.com

global logo

Fin-chasers.com

finchasers

Sportsfiskeren.dk

sportsfisker