• fff
  • aaaa
  • 1g
  • bbb
  • sss
Dansk Deutsch English Norsk Svenska

Strippertur i Guds eget land

  • Onsdag, 28 september 2016 08:35
Strippertur i Guds eget land

Tårnspringer Thomsen og Rødvin har med et par håndlangere igen været i Guds eget land for at fiske efter stripers. Det er ikke første gang, men da Tårnspringeren ikke havde kunnet styre sin liderlighed, var han tidligere i år blevet ramt af et barn, så turen for første gang blev flyttet hen i september. Der var en vis skeptisk for, om sommerens varme havde fået alle fiskene til at flygte fra flats´ene, men det viste sig heldigvis ikke at være tilfældet.

I år skulle de også en dag ud med guide for at fiske efter false albacore blandt venner kaldet albies. Det var lidt af et tilløbsstykke med en halv milliard både, der halsede efter de stakkels albies hver gang de viste sig i overfladen. Det mindede faktisk om en flok narkomaner omkring et døgnapotek. Det lykkedes at få krogen sat i nogle af disse fisk, der kan få selv en makrel til at ligne en af Mongs bovlamme krikker, men hold kæft for et cirkus at deltage i. Et godt råd til andre: vælg en hverdag, hvor antallet af weekendkrigere er til at overse.

Det primære mål med turen var stripers, som er en stribet version af en havbars, der har fået vokseværk. Mindstemålet er 71 cm, så der er ikke garanti for at fange fisk over målet. De første dage gik det egentlig ret godt med dagsfangster på op til 50 fisk – pr. mand. Senere gik det lidt sløvere, men der var den værste sult også stillet. Det lykkedes også at skrabe en håndfuld fisk over målet i land, så det kunne også vinges af. En af dem blev serveret med Tårnspringerens håndrørte hollandaise, der var så tyk, at den med lidt smagstilsætning også kunne serveres som fløderand bagefter.

c2

c3

Læst 830 gange

Fiskepladser

fiskekort

Vejrforhold

Vejret Østjylland

vejr


Sol op- og nedgang

almanak logo


Vandstand Danmark

vandstand


Vandstand Randers Fjord

vandstand


Vandtemperatur

vandtemp 

Udregn konditionsfaktoren

Vægt i gram:

Længde i cm:

 

Løb for livet pladser

OvergaardGods

Lystfiskernes Pølsevognsguide

Mariager

Globalflyfisher.com

global logo

Fin-chasers.com

finchasers

Sportsfiskeren.dk

sportsfisker