• 1g
  • aaaa
  • sss
  • bbb
  • fff
Dansk Deutsch English Norsk Svenska

Du elskede Langeland

  • Onsdag, 12 oktober 2016 21:46
Du elskede Langeland

10 mand stærk indtog i weekenden en luksuriøs sommerhybel på Langeland. Flertallet var hardcore, og hjernede alt, hvad der kunne hjernes ud i bølgen blå. Og så var der et par stykker, der bare var glade for at komme hjemmefra.

Goggen og Lusk hørte måske til sidstnævnte. Men de følte sig giftige, og havde derfor besluttet sig for, kun at kaste til ørter, der viste sig. Da en flaske morgen-brunello så småt begyndte at være tom, ændrede de senere reglerne til, kun at måtte kaste til ørter, der sprang helt fri af vandet. Til sidst endte det med, de kun måtte fanges i luften. Kl 12.49 sprang en ørte fri af vandet. Men ingen af de to havde liner i luften, og så tog de hjem igen, for at varme op til aftenens pizzaeventyr med dertilhørende landskamp.

Den Skaldede Hævner og Mong underholdte personalet i den lokale grill med nye som gamle historier. Mong havde bl.a. haft en fin ørte på, der to gange sprang over Hævneren, uden han opdagede det. De to gamle charmetrolde hyggede sig gevaldigt.

Palland, Fiskemaskinen, Dansenegeren og resten af rekrutterne gav den gas, så øen vuggede. Som det forlyder på vandrørene, blev der både fanget ørter, torsk og horner. Største ørte endte vist 51 cm.

Lange Annis knallert var løbet tør for benzin inden Tåsinge. Han fiskede derfor med Radio Möjn på Fynsland. De deltog begge i STO, der foregik selvsamme weekend. Det var vist ganske tilfredsstillende, da Möjn med knibetarmsøvelser fik sig pruttet ind på en 6. plads. Og nej, STO står ikke for store tykke ornitologer.

brun2

Læst 856 gange

Fiskepladser

fiskekort

Vejrforhold

Vejret Østjylland

vejr


Sol op- og nedgang

almanak logo


Vandstand Danmark

vandstand


Vandstand Randers Fjord

vandstand


Vandtemperatur

vandtemp 

Udregn konditionsfaktoren

Vægt i gram:

Længde i cm:

 

Løb for livet pladser

OvergaardGods

Lystfiskernes Pølsevognsguide

Mariager

Globalflyfisher.com

global logo

Fin-chasers.com

finchasers

Sportsfiskeren.dk

sportsfisker