• 1g
  • fff
  • sss
  • aaaa
  • bbb
Dansk Deutsch English Norsk Svenska

Afrikanske drømme

  • Tirsdag, 08 november 2016 19:28
Afrikanske drømme

Boltværksmatrosen havde virkelig fået sin sag for i tandpastasmilets hjemland, Botswana. Ikke med maller, tigerfish og alt andet godt fra sumpen. Men med noget helt andet i de 9 planlagte fiskedage. Præcis hvorfor må i vente lidt med at høre.

Okavango lyder godt nok, som et eller andet kannibalerne råber, når de tyre løg ned til en i gryden, imens man råber igen ”prøv med karry”. Men det er altså bare navnet på deltaet, hvor fiskeriet til tider var svært, selvom det alligevel blev til tigerfish hver dag. De to største tigerbasser rundede 10 lbs, der anses for trofæfisk på disse kanter.

Mallerne kunne fanges i det antal, man ønskede – stærke fisk, der satte #9 grejet på prøve. Både maller og tigerfish skulle holdes hårdt, og det kan vi li´. Fik de kære tigerfish lov til at gå i baglinen, spyttede de ofte krogen ud på grund af slap line. Mallerne rendte derimod ind i vegetationen, og tog gerne hele fluelinen med, så man aldrig så den igen. Et underholdende 600 kroners udløb, vil nogen nok kalde det.

Og så tilbage til Bolværksmatrosens virkelige udfordring. Han var i pram med den konstant snakkede namibiere Hagen Klein. Hagen diverterede både ham, guiderne og alle andre i en jævn blanding af tysk, engelsk og afrikansk konstant, alle 9 dage, hele døgnet. Da han endelig satte sig i bilen, for at køre hjem, kunne man høre lettelsens suk i hele det sydlige Afrika (undtagen Namibia, hvor han var på vej hen). Han fangede heller ikke rigtig nogen fisk, fordi han ævlede, og kævlede, i stedet for at koncentrere sig. Vi kender vel alle sådan en person, ingen gider æde.

ti2

ti3

ti4

ti5

ti6

ti7

ti8

ti9

Læst 891 gange

Fiskepladser

fiskekort

Vejrforhold

Vejret Østjylland

vejr


Sol op- og nedgang

almanak logo


Vandstand Danmark

vandstand


Vandstand Randers Fjord

vandstand


Vandtemperatur

vandtemp 

Udregn konditionsfaktoren

Vægt i gram:

Længde i cm:

 

Løb for livet pladser

OvergaardGods

Lystfiskernes Pølsevognsguide

Mariager

Globalflyfisher.com

global logo

Fin-chasers.com

finchasers

Sportsfiskeren.dk

sportsfisker