• aaaa
  • fff
  • 1g
  • sss
  • bbb
Dansk Deutsch English Norsk Svenska

Djursland skaber omsorg

  • Mandag, 05 december 2016 21:25
Djursland skaber omsorg

I anledning af julen, og af at Mong for et år siden fangede en blank svillerbasse på 4½ kg, havde han og Rødvin fået udgang fra plejehjemmet. Altså mod at de bar fodlænke, så de kunne findes igen ved udeblivelse. Turen gik naturligvis igen til Fjellerup, hvor Mong, havde fået den store flotte sviller.

Snakken gik som vanligt i bilen. Og den begyndende demens hos de to seniormedlemmer, havde den store fordel, at det var muligt at fortælle gamle historier, som om de var nye. På pladsen blev gummidyrene pustet op, stomiposerne tømt og alt var klar til jagten på havørten. Desværre så de så også den negative side af demensen, idet Mong havde glemt sine waders. Nu var gode dyr rådne, indtil de fandt ud af, at de var i Steppeulvens baghave. Så det var muligt at låne waders hos ham.

Vandet var som tankevirksomheden hos de to fiskere - lavt og uklart. Men det lykkedes dem alligevel at få fisk. Rødvin nappede en blank ½ meters fisk, og Mong fik en undermåler. Sidst på eftermiddagen gik turen hjem, så de lige kunne nå de sidste rester af kaffebordet. Og så en bonus da der også var genudsendelse af Barnaby.

mr2

Læst 1167 gange

Fiskepladser

fiskekort

Vejrforhold

Vejret Østjylland

vejr


Sol op- og nedgang

almanak logo


Vandstand Danmark

vandstand


Vandstand Randers Fjord

vandstand


Vandtemperatur

vandtemp 

Udregn konditionsfaktoren

Vægt i gram:

Længde i cm:

 

Løb for livet pladser

OvergaardGods

Lystfiskernes Pølsevognsguide

Mariager

Globalflyfisher.com

global logo

Fin-chasers.com

finchasers

Sportsfiskeren.dk

sportsfisker