• sss
  • aaaa
  • fff
  • bbb
  • 1g
Dansk Deutsch English Norsk Svenska

Formandens Nytårstale 2016

  • Lørdag, 31 december 2016 11:29
Formandens Nytårstale 2016

Årets politik

Kære trofaste følgerskare – Formanden har det som en ellevild medefisker til en Medina-koncert – nu skal der nemlig fiskes igen!

Fiskeriet har været lagt på hylden, da Formanden har været lagt i aflåst sideleje/benlås samleje, som straf for at have bygget hus de sidste to år. Langt væk fra omverdenen.

Så fortæl mig lige hvad fan der skete for miljøpolitikken i mellemtiden. Den brede danske befolkning, må efterhånden føle sig ligeså kønsløse som en kastreret gravhund med strømførende kvælerhalsbånd.

"Det er din pligt at stemme til folketingsvalg. Vi skal værne om demokratiet."

Demokrati i Danmark er en illusion, som politikerne har opfundet. Hvis ikke et givent parti opnår tilfredsstillende med stemmer, så indgår man bare et endnu bredere samarbejde, med partier man ikke er enige med. Politiker er synonym for integritetsløst røvhul, der kun agerer for egen vindings skyld.

Konservative er så fattig udi tillid hos befolkningen at de er tæt på spærregrænsen, men man har alligevel formået at få tildelt 3 ministerposter. Det kan sidestilles med hvis Brøndby fik udtaget spillere til landsholdet. Det er absurd (endnu et klasse citat af Tommy Thailand).

"Der har reelt set været folketingsvalg, men I har ikke haft en skid at skulle have sagt." - citat Anders Samuelsen.

Kære politikere. Kan i præstere at kravle endnu længere op i røven på jer selv. I har tydeligvis roterende fis i turbanen. Hvis Formanden var diktator var i blevet straffet med strøm og marathon-fisting, udført af en lesbisk og mandhaftig østtysk kuglestøderkvinde, men vi lever i politisk korrekte Danmark. Føj!

 

Det hjerteskærende kammeratlige savn

Engang skulle man være talentfuld for at blive dyrket som idol af den kræsne pøbel. I dag er det nok at stikke en pind i en lort for at ødelægge begge dele. Mong har flere talenter. Hans fantasi overgår Jussi Adler Olsens, og han kan opsnuse narrestreger på flere hundrede meters afstand med sin koloenorme sporsnude. Selvom han endnu engang har præsteret at sælge sig selv billigere end børnearbejdere på en Nike-fabrik i Bangladesh, så er han blandt formandens favoritter.

Mong, Formanden glæder sig til at komme med dig på tur igen, selvom du hverken forarger eller imponerer Formanden med dine nøgen-selfies. Tag så noget tøj på. Der findes 12-årige drengebørn med samme kropsbygning, hvilket ikke er særligt sexet, medmindre man er virkelig fuld.

 

Den overdådige overraskelse

Da det i går ringede på Formandens dør, antog han, at det var østeuropæiske tricktyve, men han blev svært skuffet. Det viste sig at være den såkaldte Svensker Villy, der ville vide hvad Formanden foretrak: "Slik eller ballade?!" råbte den lille mand. Formanden er på vippet til at have galoperende sukkersyge, så han valgte ballade.

Det ville være en lodret løgn at påstå, at den lille mand var ved at drukne i kærlighed. Til gengæld var han gentagende gange tæt ved at kløjes i Formandens kvælende nossetag. I dag kan Formanden så konstatere, at der var tale om en misforståelse, og at han skylder Svensker Villy en kæmpe undskyldning. Den lille mand ville blot fortælle, han sponsere en Anderson Pontonbåd til Mariager Fjord Fly Cup 2017.

 

Tilbage i herlige cirkus Bombay

Formanden, det debile drog, har som nævnt været væk fra omverdenen i et par år. Men nu er det slut med at sidde på sin flade røv og brokke sig over et kageprogram på en tvangslicensbetalt kanal. Vorherre til hest, nu skal der fiskes og hygges med dreng´ern.

Kære venner. Kan i nu alle have en fantastisk og enestående aften. Husk at passe på hinanden, jer selv og jeres naller - hvem gider ende som dørgefisker. Og husk så på at mongoler griner lystig, imens de skider i bukserne.

Vi ses i 17, rævhuller
- Formanden

15337426 10211084220325449 4115738766364362107 n

Anderson Pontonbåd - lodtrækningspræmie til Mariager Fjord Fly Cup 2017

Læst 1134 gange

Fiskepladser

fiskekort

Vejrforhold

Vejret Østjylland

vejr


Sol op- og nedgang

almanak logo


Vandstand Danmark

vandstand


Vandstand Randers Fjord

vandstand


Vandtemperatur

vandtemp 

Udregn konditionsfaktoren

Vægt i gram:

Længde i cm:

 

Løb for livet pladser

OvergaardGods

Lystfiskernes Pølsevognsguide

Mariager

Globalflyfisher.com

global logo

Fin-chasers.com

finchasers

Sportsfiskeren.dk

sportsfisker