• fff
  • 1g
  • sss
  • aaaa
  • bbb
Dansk Deutsch English Norsk Svenska

Høj vandføring i den hemmelige

  • Fredag, 06 januar 2017 13:49
Høj vandføring i den hemmelige

Tante Tage har henover julen haft seriøse fiskeabstinenser. Han har hoppet og danset mere end en toyota hiace, haft koldsved der var koldere end Esben Lunde Larsen og rystet en karton mælk til 3 kg ost. Og det er sandt, når vi siger det! Og så alligevel. Den med Esben var vild overdrevet.

Første onsdag i det nye år skulle fjorden så have en velfortjent baghyler. But the fuck, nu havde DMI gudhjælpeme varslet katastrofal vandstand i indre farvande. Og højt det blev det. #4 grejet blev støvet af, og fluerne blev dappet ”derudaf” som et lækkert gasolin nummer. Godt med vand i gaderne, kom det første nap ud for Møllegade 7. En dejlig tyk fjordørte på den halve meter gav god banjo på det lette grej. Få kast efter var det en blank ørte, der grumt kanøflede den lyserøde flue. Det var vildt, og kan sidestilles lidt med en spandauer, der køres direkte ind i kraniet. Nogen vil kalde det en appetitvækker, inden det bliver træstammernes tur. Det er de sultne, der har det sjovest, sagde Karen Blixen. Eller var det Lin med det store adamsæble fra strandbaren i Pattaya, hmm.. I don´t care, denne beretning er alligevel kørt af sporet.

Tantes fiskemakker havde valgt spinnestangen grundet vinden. En rigtig dårlig undskyldning. Lige så dårlig som når nytårsforsættet med at stille krav om flere fisketure til konen, går i vasken inden 2. januar. Det gav dog pote at skifte grej. Pludselig kom der tilråb, og han fik en fin fin ørt på 52 cm.

hv2

hv3

Læst 1095 gange

Fiskepladser

fiskekort

Vejrforhold

Vejret Østjylland

vejr


Sol op- og nedgang

almanak logo


Vandstand Danmark

vandstand


Vandstand Randers Fjord

vandstand


Vandtemperatur

vandtemp 

Udregn konditionsfaktoren

Vægt i gram:

Længde i cm:

 

Løb for livet pladser

OvergaardGods

Lystfiskernes Pølsevognsguide

Mariager

Globalflyfisher.com

global logo

Fin-chasers.com

finchasers

Sportsfiskeren.dk

sportsfisker