• aaaa
  • sss
  • fff
  • bbb
  • 1g
Dansk Deutsch English Norsk Svenska

Here ya go

  • Lørdag, 04 marts 2017 13:48
Here ya go

Vinterens fiskeri har været mega bøgse, frustrende og tålmodighedskrævende, da Ole O´s homies gang på gang har fanget store svillere, lige for næsen af ham! Han har måtte se på fra sidelinjen, og har flere gange overvejet sin karriere som fluefisker. Men at tage springet for at skifte over til spin, nej fandme om det ik´ skal være løgn! Ingen får Ole O til at tage den til roden.

Ja ja, han har da haft fat i et par fine fisk, men de var for street til ham, og sprang af i flikflak! Så røvhullet føltes ærlig talt efterhånden lige så tørt og livløst, som den hemmelige fjord i en stiv østenhyler!

Ole O havde derfor aftalt med sig selv, at den næste fisk der var så dum at smage på den befjerede krog, skulle ha´ med battet. Det var derfor en for/udløsning, da der endelig lå en fin blank sviller i nettet. Wuhupti, og så var alt glemt!

To timer senere var der tryllet en forret frem af hjemmelavet rugbrød med ørredtartar, efterfulgt af skindstegt ørred, der blev serveret med grillede rodfrugter. Det hemmelige trick er at fisken skal søbes til i citronpeber inden stegning i RIGTIG MEGET smør! Denne ret går lige i trusseletterne, bon appetit!

o2

o3

o4

o5

 

Læst 975 gange

Fiskepladser

fiskekort

Vejrforhold

Vejret Østjylland

vejr


Sol op- og nedgang

almanak logo


Vandstand Danmark

vandstand


Vandstand Randers Fjord

vandstand


Vandtemperatur

vandtemp 

Udregn konditionsfaktoren

Vægt i gram:

Længde i cm:

 

Løb for livet pladser

OvergaardGods

Lystfiskernes Pølsevognsguide

Mariager

Globalflyfisher.com

global logo

Fin-chasers.com

finchasers

Sportsfiskeren.dk

sportsfisker