• bbb
  • sss
  • 1g
  • fff
  • aaaa
Dansk Deutsch English Norsk Svenska

#Bornholmsession17

  • Onsdag, 15 marts 2017 22:50
#Bornholmsession17

Midt i en rus af hjemmelavet pletfjerner og gigtmedicin ryger der pludselig en invitation i indbakken. Session endnu engang. Denne gang på Bornholm. Okay - så er de eddermame også selv uden om det!

Lusk fatter knoglen. ”Molle Lykkehjul, Lange Anni og Gogge vil i med, vi laver et lille Bombay session-hold”? Svaret: Skrid din bændelorm!!!

Lusk er ligeså stædig som en grønlænder ved pantautomaten. Han ringer igen. ”Haha der står fadøllermernemer, vi skal på Svaneke Bryghus”! Svaret: Fyr op i bussen sømand, hvornår køre vi?

Bombay siger ikke, at Svaneke Bryghus har en finger med i spillet, men de siger heller ikke, at de ikke har. Men de fire gutter nåde frem. Kampklare til kulturelle oplevelser og et havørredfiskeri i Østersøklasse.

Den bornholmske ørred glemmer ikke. Den bornholmske ørred tilgiver ikke. Den bornholmske ørred driller bare. Uanset hvor meget de fire forsøgte at krane en op i "acceptabel" størrelse, fik de aldrig knockoutet denne ubesejrede sværvægters upassende opførsel. Men Bombay er klar til 12 omgange mere, bitches. Bombay elsker de bornholmske ørreder, som den familie de aldrig fik slået ihjel.

Når ørrederne drillede, kunne drengene som det mest naturlige i verden, trække en sikker sejr hjem i konkurrencen #Bornholmersild. Konge fed præmie fra bl.a. Lakors og Bryghuset. Stort kram til #Bossemor og en undskyldning for aftenens sms´er. Man bliver vel lidt kåd efter en balje rom.

#Session, det er rock & rul med stående bifald.

lakor

svaneke

fire

 

 

Læst 1275 gange

Fiskepladser

fiskekort

Vejrforhold

Vejret Østjylland

vejr


Sol op- og nedgang

almanak logo


Vandstand Danmark

vandstand


Vandstand Randers Fjord

vandstand


Vandtemperatur

vandtemp 

Udregn konditionsfaktoren

Vægt i gram:

Længde i cm:

 

Løb for livet pladser

OvergaardGods

Lystfiskernes Pølsevognsguide

Mariager

Globalflyfisher.com

global logo

Fin-chasers.com

finchasers

Sportsfiskeren.dk

sportsfisker