• fff
  • sss
  • aaaa
  • 1g
  • bbb
Dansk Deutsch English Norsk Svenska

Mong beretter om svenskerturen

  • Torsdag, 27 april 2017 09:05
Mong beretter om svenskerturen
Bombayfly arrangerede tur til Sydsverige med 6 deltagere: Rødvin, Fiskemaskinen, Svenskerwilly, Medvind, Pip og Mong.
Pip og Mong mødtes med Rødvin og Medvind, for at køre sammen afsted. Rødvin fortalte at hans bil havde haft problemer med at gå i stå nogle gange, de sidste par dage, men det var ikke noget han bekymrede sig om. Rødvins bil kunne ikke køre mere end 100 meter før den første gang gik i stå, og alle lamper lyste rødt. Det tog han meget roligt.
Vi skulle sammen køre til Stevns, og mødes med Svenskerwilly og Fiskemaskinen, for at fiske der.
Lige før Storebæltsbroen gjorde vi et `lille` stop for at få en bid brød. Da vi skulle køre lyse alle lamper igen i Rødvins Ford, den kunne så køre 100 meter, for så igen gå i stå. Så gik alle klåge hoveder i gang med teorier omkring bilen, Medvind fandt så ud af at bilen var nærmest drænet for olie. Vi tænkte så at bilen nok var gået i et slags sikkerhedsmode, og derfor ikke ville køre. Så afsted efter et par liter olie, og de blev fyldt på Forden. Bilen kunne så køre 300 meter inden alle lamper lyste i forskellige farver. Da stod bilen så på rampen til Storebæltsbroen. Rødvin ringede efter autohjælp, Pip og Mong fortsatte mod Stevns.
Pip og Mong når frem til Stevns og får fisket. Efter et par timer dukker Rødvin og Medvind op. Rødvind starter så med at knække stangtoppen på sin bedste stang, så humøret var ikke i top da vi mødtes. Vi er nu samlet alle 6 mand og efter fiskeriet, tog vi ud og besøgte Jesper Krag-Sletting, en af mændene bag "Andersen Fishing", her fik vi en goumet middag med fine rødvine til.
Efter en god nats søvn hos Jesper, drog vi mod Sverige. Men,......Forden ville ikke være med mere. Den blev kørt på værksted og en lejebil blev lejet. På køreturen fra biludlejningen kommer Rødvin så i tanke om, han mangler sin vadejakke. De kører så retur til Stevns efter jakken.
Vi kommer til Sverige og fisker. Efter et par timer kommer Rødvin og Medvind og fisker sammen med os.
Næste Dag fisker vi alle ved Svarte, men efter at alt er pakket ud opdager Rødvin, han har glemt sine waders i sommerhuset, så han blev lidt forsinket. Selv om Rødvin havde været `uheldig` mange gange, var hans humør højt.
 
Vi havde nogle gode dage med omkring 50 fangede ørreder, den største på mellem 80 og 90 cm, som Svensker Willy fangede, men den blev desværre ikke fotograferet, pga de meget høje bølger og fotografen ikke kunne komme tæt nok på. Langt de fleste Ørreder var `Københavnerblanke`( nedgængere ). Der udover fik Fiskemaskinen 2 Rimter og Mong 1.
Det var meget svære forhold pga den kraftige vind og uklare vand.
s2
s3
s4
s5
s6
s7
Læst 742 gange

Fiskepladser

fiskekort

Vejrforhold

Vejret Østjylland

vejr


Sol op- og nedgang

almanak logo


Vandstand Danmark

vandstand


Vandstand Randers Fjord

vandstand


Vandtemperatur

vandtemp 

Udregn konditionsfaktoren

Vægt i gram:

Længde i cm:

 

Løb for livet pladser

OvergaardGods

Lystfiskernes Pølsevognsguide

Mariager

Globalflyfisher.com

global logo

Fin-chasers.com

finchasers

Sportsfiskeren.dk

sportsfisker