• 1g
  • fff
  • bbb
  • aaaa
  • sss
Dansk Deutsch English Norsk Svenska

Cape Cod når det er bedst

  • Tirsdag, 18 Juli 2017 17:33
Cape Cod når det er bedst

Tårnspringer Thomsen og Rødvin var sammen med nogle tilløbere, som sædvanlig, taget et smut over andedammen til Cape Cod for at fiske efter nogle lidt større aborrer - med striberne på langs. I år var de endda gået ind i skibsrederindustrien, idet de havde investeret i en brugt tandemkajak. Nu var Tårnspringeren så uheldig, at Rødvin har to dårlige skuldre, så han ikke kunne padle. Det mundede ud i den måske kommende OL-disciplin, enerkajak med styrmand. Det skal til Tårnspringerens ros siges, at han klarede det ganske godt, selv om han den ene dag sakkede noget bagud i forhold til de andre kajakker. Det var der dog en naturlig forklaring på, idet han havde glemt at tage ankeret op. Han gav dog ikke op uden kamp, idet han først opdagede det, da ankeret havde fået fat i endnu et anker, og så begyndte det at gå en smule langsomt med to ankre og en ekstra kajak på slæb.

 

c2

Fire dage med svag vind og høj sol, så der var det bare med at komme afsted ud på revlerne før sælerne og hvidhajerne

 

c3

Den første dag var der mange fisk, faktisk så mange at Carsten den første morgen fangede 70 fisk, men de manglede noget i størrelsen. Tårnspringeren klarede dog denne morgen at få en keeper og det er altid godt, når mindstemålet er 72 cm.

 

c4

Og så var der dømt sightfishing. Der kan man stå og udvælge sig de bedste fisk for gang på gang at blive afvist, fuldstændig som nede i midtbyen lørdag aften. Selv om ind imellem kam der en fuld fisk forbi, og så lykkedes det at få en på krogen.

 

c5

c6

Da man ikke måtte have oppustelige redningsveste med i flyet, så havde Rødvin fundet sin gamle svømmevest frem, vistnok fra midtfirserne. Den blev kommenteret af de fleste med et stort smil, så til næste år tager han også skulderpuder og benvarmere med

Læst 990 gange

Fiskepladser

fiskekort

Vejrforhold

Vejret Østjylland

vejr


Sol op- og nedgang

almanak logo


Vandstand Danmark

vandstand


Vandstand Randers Fjord

vandstand


Vandtemperatur

vandtemp 

Udregn konditionsfaktoren

Vægt i gram:

Længde i cm:

 

Løb for livet pladser

OvergaardGods

Lystfiskernes Pølsevognsguide

Mariager

Globalflyfisher.com

global logo

Fin-chasers.com

finchasers

Sportsfiskeren.dk

sportsfisker