• fff
  • sss
  • 1g
  • bbb
  • aaaa
Dansk Deutsch English Norsk Svenska

Fluefiskeri og voldsomme abstinenser

  • Onsdag, 19 Juli 2017 11:28
Fluefiskeri og voldsomme abstinenser
Goggen beretter:
 
Ferie er ikke ensbetydende med at du kan gøre som du har lyst til. Måske hvis du er et hæsligt menneske? Et hæsligt menneske kunne måske både skræmme mulighederne for at skabe familie og fast arbejde? Men så heldige er der nok ikke nogen der er? Vi mennesker må finde os i en trist form for dualisme. Vi er fanget som en træl, fængslet i vores krop, mens vores vores sind konstant flygter ud i det fri, her kan det dulme sig, i den ene fantasi efter den anden. Men som en fugl der flyver mod ruden, vågner man op på sofaen, som evolutionen længe har arbejdet hårdt på. Men hvad har det med fluefiskeri at gøre?
 
Er man på ferie i Sverige med sin familie, kan man nemt blive lidt fraværende, da de mange fiskemuligheder, kredser som en kat på døren. Sindet forsøger at forlade kroppen, og begynder at fantasere. Men bliver straks tolket udefra, som en der ikke gider sin familie. Det storst set umuligt at komme tilbage til familie idylen igen, hvis den ide først har strejfet den langhåret realist. Heldigvis er der så meget andet man kan lave. Men katten uden for døren, har næsten kredset sig igennem døren, og er undervejs blevet til en hund der konstant hylder. Jeg vil gerne ud og fiske med en af mine flue stænger, tænker du forsigtigt, så tænker du det højt, men du tør ikke sige det. Ikke midt i et spil ludu. Men det er ikke nemt at spille ludu, når der er en kat der kredser på døren, og en hund der hylder og piver og ens indre stemme er begyndt at råbe. Er jeg narkoman? Skal jeg søge hjælp? Jeg ringer til ven jeg fisker meget sammen med, og han fortæller mig, at det er helt normalt og, at det er de andre der noget galt med.
Jeg har jo bare abstinenser og hvis man ikke får det man skal ha. Jeg skal da ha! Ja, så bliver man sgu et hæsligt menneske, der kan miste hele lortet(familie og arbejde)på under en uge.
 
Inden jeg rammer Danmark igen, invitere min Nabo mig med på kysten. Han fortælle han har fiskefeber, at han er nødt til snart at komme ud og fixe med fluestangen. Vi ender med at blive et hold på 3. Den ene er meget vild i varmen for at fange sin første Havørred. De to andre ønsker inderligt bare og få lov at stå og fixe lidt med fluestangen, høvle lidt øl ned i halsen, for bedre at kunne holde ud at være i sin egen krop. Det skønt pludseligt at kunne mærke sig selv igen. At Gud så skænkede mig en smuk Havørred og en smuk solnedgang, skal han ikke høre noget for. Men Gud skal have stor tak, for at man kunne få lov til at side på første række, når en ny Havørredfisker bliver født. At opleve et en lystfisker, der i vågen tilstand, kan få lov til at trække sin dybe drøm i land. Vi var alle beruset af, selveste glæden over en vellykket kyst tur - lige ind til, vi løb tør for ØL!!!
 
si2
Læst 883 gange

Fiskepladser

fiskekort

Vejrforhold

Vejret Østjylland

vejr


Sol op- og nedgang

almanak logo


Vandstand Danmark

vandstand


Vandstand Randers Fjord

vandstand


Vandtemperatur

vandtemp 

Udregn konditionsfaktoren

Vægt i gram:

Længde i cm:

 

Løb for livet pladser

OvergaardGods

Lystfiskernes Pølsevognsguide

Mariager

Globalflyfisher.com

global logo

Fin-chasers.com

finchasers

Sportsfiskeren.dk

sportsfisker