• bbb
  • sss
  • 1g
  • aaaa
  • fff
Dansk Deutsch English Norsk Svenska

Ovndampet pighvar på grønsager

  • Fredag, 28 marts 2014 12:08
By Lusk. Ingredienser 1 pighvar 1 1⁄2 – 2 kg 1 – 2 courgetter i skiver 1 fennikelknold i skiver 2-3 hakkede chalotteløg 2 porrer i skiver 250 g champignon i skiver 1-2 stilke estragon eller 1 tsk. tørret 50 g smør saften fra 1 citron 2 dl tør hvidvin 1 dl vand salt, peber Fremgangsmåde (4 pers)...          Læg den…

Gin-Tonic-Is

  • Torsdag, 13 marts 2014 10:44
By Rødvin. Ingredienser 200 g. sukker 2 dl. vand 3 dl. tonic 10 cl. bombay   Vejledning Vand og sukker varmes, og røres til sukkeret er helt opløst, herefter køles det af. Tonic og Bombay blandes i, og det køres på en ismaskine indtil det er grødis. Her får det lige en tur med stavblenderen, og kører derefter endnu en…

Hvidvinsdampede Blåmuslinger

  • Søndag, 02 februar 2014 18:19
By Lusk. Ingredienser Blåmusling Gulerødder Porre Hvidløg Hvidvin Vand Salt Peber Fremgangsmåde Snit nogle gulerødder, porre og evt. et enkelt fed hvidløg, ikke andet. For mange forskellige grønsager ødelægger den enkle smag. Brug en wok eller gryde med låg. Tilsæt grønsagerne og hæld 2/3 vand og 1/3 hvidvin i så det dækker ca. en cm.eller to af bunden. Krydder med…

Grillet Havbars m. pesto

  • Søndag, 02 februar 2014 18:17
By Lusk. Ingredienser Havbars Salt Peber Citronsaft Muskatnød Pesto Fremgangsmåde Rens din havbars for indvolde, ryk gællerne ud og fjern så mange skæl som det nu er muligt. Lav 4-6 snit på tværs af fisken, hvorefter den gnides ind i pesto uden på og inden i. I pestoen skal der iblandes salt, peber, citronsaft og muskatnød. Grill den med låg…

Laks anrettet på bund af pasta og spidskål

  • Søndag, 02 februar 2014 18:09
By Arrest Arne. Ingredienser Skalotteløg Olivenolie Hvidvin Fiskebullion Madlavnings fløde Estragonblade Citron Salt Peber Spidskål Pasta Persille Fremgangsmåde Start med saucen (i Randers hedder det sovsen). Svits et finthakket skalotteløg i lidt olivenolie et par minutter, de må ikke tage farve. Hæld 2-3 mundfulde hvidvin ved og kog det op. Kom en teske fiskebullion (jeg brugte den fra OSCAR) i…

Fiskepladser

fiskekort

Vejrforhold

Vejret Østjylland

vejr


Sol op- og nedgang

almanak logo


Vandstand Danmark

vandstand


Vandstand Randers Fjord

vandstand


Vandtemperatur

vandtemp 

Udregn konditionsfaktoren

Vægt i gram:

Længde i cm:

 

Løb for livet pladser

OvergaardGods

Lystfiskernes Pølsevognsguide

Mariager

Globalflyfisher.com

global logo

Fin-chasers.com

finchasers

Sportsfiskeren.dk

sportsfisker