7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Der findes mange gode bud på indflyttergaver. Nogle er traditionelle, og nogle er mere unikke. Hvis du selv står og skal flytte, kunne du også overveje at give dig selv en indflyttergave… Læs med her og få gode idéer! 

En flytning er en oplagt lejlighed til at give gaver. Når man flytter et nyt sted hen, er der ofte en masse ting, som man står og mangler og kunne have brug for. Her er et hav af gavemuligheder for giveren, og det er heldigvis svært at gå galt i byen. 

En indflyttergave til dig selv

Hvis det er dig selv, der står og skal flytte, kunne du også overveje, om ikke du fortjener en indflyttergave. Det er superfornuftigt at investere i en boligadvokat, og det er en god indflyttergave, du kan give dig selv lidt før tid. 

Du kan finde boligadvokater, uanset hvor du står og har brug for det: Boligadvokat Odense, boligadvokat i København eller i Århus. Find én, der har specialiseret sig i dit specifikke område, så du ved, at de har helt styr på, hvad de snakker om. 

Boligadvokater gør altså bare situationen omkring en flytning en hel del nemmere og mere betryggende. Hos NEMBOLIGHANDEL kan du med lethed finde den boligadvokat, der kunne være den perfekte indflyttergave – eller skal vi kalde den “før-du-flytter-ind-gave” – til dig selv. 

Praktik eller følelse? 

Når du skal give indflyttergaver til andre, er der umiddelbart to veje, du kan gå: Den praktiske og den følsomme. Til den praktiske gavekategori hører alt det, man står og kan have brug for i forbindelse med en flytning. Det kan være nye tallerkener (den slags har det med at smadre under en flytning), en lyskæde til altanen eller nyt sengetøj. 

Du kan også gå den mere følsomme gavevej og give noget sentimentalt. Måske en smuk blomst, der kan stå i vinduet, eller en flaske champagne, I kan poppe ved indflytningen? Du kan også lave en billedramme med billeder og udklip, du ved, personen sætter pris på, eller du kan købe et spil, som I kan spille til house warmingen.