7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Åben din egen gavebutik

Drømmer du om at åbne din helt egen gavebutik med alverdens gode gaveidéer, sjove gadgets og andre finurlige ting? Så er det tid til at åbne øjnene og gøre den drøm til virkelighed. Det er bare at springe ud i det og her finder du ud af hvad du skal vide for at starte dit eget lille selskab.

Har du masser af idéer og vil åbne din egen butik? Så er nu det perfekte tidspunkt at tage det første skridt. Har du ikke styr på de praktiske ting som stiftelse af ApS og forskellige selskabsformer, kan du lærer meget mere om det her.

Forskellige virksomhedstyper

Det er rigtig smart at have styr for forskellige typer af virksomheder, hvis man gerne vil starte sin egen. Grundlæggende findes der to virksomhedstyper og to selskabsformer, som er de mest populære. De forskellige typer har forskellige fordele og ulemper, derfor er det en god idé at undersøge hvad der passer til dig og din vision. Enkeltmandsvirksomheder og interessentskab er de basale virksomhedstyper. Ved virksomhedsformerne er ingen krav om ledelse, startkapital eller yderlig beskatning. De to typer adskiller sig blandt andet ved antallet af ejere. Ved en enkeltmandsvirksomhed er der kun én ejer, hvorimod interessentskaber har to eller flere ejere. Du kan læse endnu mere omkring de forskellige fordele og ulemper of finde ud af hvilken virksomhedstype du gerne vil starte.

Forskellige selskabsformer

Der findes overordnet anpartsselskaber også kendt som ApS og aktieselskaber også kendt som A/S. Ved oprettelse af en selskabsform er der forskellige krav, som offentliggørelse af regnskaber og startkapital, som varierer mellem ApS og A/S. Ved opstart af et anpartsselskab kræves en startkapital på 40.000 kroner, og ved opstart af et aktieselskab kræves der en startkapital på 400.000 kroner. Der er dog også visse fordele ved selskaber, selvom kravene er højere end de er for virksomhedstyperne.