7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Hvis du mangler en sjov og god gaveidé til en virksomhedsejer eller hvis din egen virksomhed trænger til en gave, så skulle du overveje at give en varemærkeregistrering. Det lyder måske lidt tørt, men et varemærke er noget af det vigtigste for en forretning, læs her hvorfor og få svar på hvorfor det er en god gave.

Hvad er et varemærke?

Et varemærke er virksomheden eller forretningens ansigt udadtil. Det er alt dét, virksomheden iscenesætter sig selv igennem. Det dækker altså over navn, logo, designs, slogans og mere til.

Et varemærke er noget, man kan anvende til at vise, hvad der er virksomhedens kendetegn, og altså hvad der gør den unik. Det er desuden også gennem varemærket, at forretningen eller virksomheden klart differentierer sig fra de resterende på markedet. Derfor er det vigtigt at sikre sig rettighederne over sit varemærke.

Den bedste gave til en virksomhed

Man kan sikre sig rettighederne over virksomhedens varemærke ved at blive varemærkeregistreret. Med en varemærkeregistrering registreres varemærket hos Patent- og Varemærkestyrelsen i 10 år. Når du er registreret, har du rettighederne over dit varemærke. Det vil sige, at andre ikke kan kopiere eller plagiere dele af din virksomheds varemærke.

Det kan være en længere proces, men der er hjælp at hente, hvis man vil forære en virksomhed rettighederne til sit eget varemærke. Med nemrettighed kan man let få hjælp i processen.

Undersøg om varemærket er unikt

Inden man indleder en proces med varemærkeregistrering, så skal man sikre sig, at der ikke findes nogle varemærker, navne eller logoer, der til forveksling kunne ligne. Ved at sikre sig på forhånd slipper man for eventuelle udfordringer i processen. Hvis man finder det vanskeligt at gennemkæmme markedet for lignende varemærker, så kan der hentes hjælp til opgaven ganske gratis. Så slipper du selv for at lave alt benarbejdet.