7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Trænger vinduerne til at blive skiftet, eller er du i gang med at bygge nyt hus? Det kan være svært at vælge de rigtige vinduer og døre til boligen, eller måske ved man ikke nok omkring emnet.

Vinduerne og dørene i en bolig er personlige for mange, og derfor kan det være en fordel at søge inspiration og viden omkring de forskellige varianter og typer. Hvis du synes det er svært at finde rundt i hvilke vinduer og døre du skal vælge til din bolig, kan du få professionel hjælp og inspiration gennem JNA, som har mange års erfaring indenfor området.

Hos JNA handler det ikke kun om vinduer og døre, det handler også om at hjælpe andre og netop velgørenhed er en enorm vigtig sag for virksomheden. På JNA vinduer kan du læse meget mere om, hvilke organisationer som er mærkesager for virksomheden og, hvor vigtigt betydning de alle har for firmaet.

Sæt dit personlige præg på boligen

JNA.dk finder du et stort udvalg indenfor vinduer og døre, som passer til den mere gammeldags stil eller til den topmoderne lejlighed. Du kan skræddersy selv, så du er sikker på, at du får det fuldstændig som du ønsker, eller du kan søge inspiration og vejledning på hjemmesiden. JNA går meget op i klima og miljø og har en stor kundetilfredshed. Det er vigtigt for firmaet, at du føler dig tryg når du handler hos dem, og derfor tilbyder de også 10 års garanti på deres produkter indenfor træ og alu.

Firmaet startede i 1991 og har rigtigt mange års erfaring i bagagen og derfor er du garanteret  kvalitet og professionel vejledning, når du handler hos JNA. Du kan kontakte kundeservice, hvis du har spørgsmål og har brug for råd og vejledning, eller du kan finde svar på hjemmesiden.