7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Der findes utrolig mange grunde til at skifte fra cigaretter til e-cigaretter, og der findes endnu flere gode grunde til helt at stoppe med at ryge. At stoppe med at ryge kan dog være et stort skridt, og her kan e-cigaretten være en hjælp. Når man skal til at navigere i e-cigaretter er det en god ide, at vide hvad man søger før man går i gang med at lede på forskellige sider 

Når man først har styr på hvad det er man søger vil det nemlig være meget nemmere at skræddersy din e-cigaret. Det først man skal overveje er størrelsen. Hvor stor en e-cigaret ønsker man at slæbe rundt på. Det kan være alt fra noget der ligner en tusch til en lommelærke.

Det næste man skal overveje, er hvad man ønsker af e-cigaretten. Er den vejen frem til et rygestop, eller bare en billigere måde at ryge på. Hvis ønsket om billigere rygning er  SMOK den bedste side. Du kan skræddersy din e-cigaret til billige penge. Dette er meget relevant at have styr på før man tager ud, og leder efter rygevæsker. Rygevæsker kan virke som en forvirrende verden, men lad mig uddybe.

Rygevæske

Når man skal købe rygevæske, er der to faktorer, man skal overveje. Smag, og nikotin. Hvis man er i gang med et rygestop, vil man skulle finde rygevæsker med mindre mængder nikotin i. Dette kan man nemt kombinere, med forskellige sider. På SMOK kan man fx vælge en smag, og ud fra den smag kan du vælge mellem fem forskellige mængder nikotin.

Hvis man ikke er ude efter et rygestop, kan man vælge at købe væsker, med næsten mere nikotin i, end i normale cigaretter. Smagen er det næste valg, og der vil de fleste sider have mange forskellige smage man kan vælge mellem, så der er noget til enhver smag.