7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Når man gennemsøger markedet for elcykler, kan der være mange parametre der spiller ind i sit køb. Nogle går efter at kvaliteten på elcyklen skal være i top, batteriets levetid, siddekomforten eller prisen. Man siger ofte at prisen hænger sammen med det man køber, hvilket på sin vis også er rigtigt i mange tilfælde. Men ved at købe en elcykel, finder man ofte kun kvalitet, så her skal man ikke nødvendigvis gå på kompromi med noget.

Der er nogle forbrugere der vælger at tage turen til Tyskland for at handle deres elcykel. Dette er ikke grundet at det tyske marked for elcykler er bedre end det danske marked, men fordi man kan spare ekstra penge på at købe en tysk elcykel. Hvad er der i grunden at spare ved at købe tyske elcykler. Du sparer momsen ved at købe din elcykel i Tyskland, hvilket også er værd at tage med i sine overvejelser, når man nu alligevel skal ud og investere. Kan det svare sig i sidste ende at tage til Tyskland for at købe sin elcykel, det kan det være i nogle tilfælde, men du kan med sikkerhed også finde gode elcykler på det danske marked. 

Tyske elcykler lægger også vægt på den gode kvalitet og ved at de er nødt til at følge med markedet, for at kunne være et del af gamet og de mange kunder der følger med. 

Alle ønsker at have en finger på pulsen når det gælder elcykler, da det er et marked der er i rivende udvikling og elcyklen er kommet for at blive, så der er også et stort kundegrundlag indenfor området. 

Så undersøg markedet for priser og kvalitet, om valget så bliver ved en dansk forhandler eller ved en tysk forhandler er op til dig. Det vigtigste er at du finder den model der tiltaler dig og så kan man jo altid forhandle om prisen, for alle ønsker at få et bid af kagen.